Διάκριση Αριστείας EFQM «Committed to Excellence»

id: 
3012

Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΠΑ: Διάκριση Αριστείας EFQM «Committed to Excellence»

Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απονεμήθηκε η υψηλή διάκριση αριστείας «Committed to Excellence» 2 Αστέρων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EFQM).

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ποιότητας αναγνωρίζει το OΠΑ ως ένα εκπαιδευτικό Ίδρυμα διεθνούς κύρους που μέσα από την παροχή υψηλού επιπέδου προγραμμάτων ακαδημαϊκών σπουδών και πρωτοπόρων προγραμμάτων έρευνας, διατηρεί την ανταγωνιστικότητά του σε υψηλά επίπεδα.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Πρύτανης του ΟΠΑ, Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΕΕΔΕ την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016. Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επισήμανε ότι η συμμετοχή όλων των συντελεστών του Πανεπιστημίου, τόσο των διδασκόντων όσο και του διοικητικού προσωπικού, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους επιτυχίας και διάκρισης. Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στοχεύει διαρκώς υψηλότερα με βάση τις θεμελιώδεις Ιδρυματικές του αξίες, την Αριστεία, την Καινοτομία, την Εξωστρέφεια και την Κοινωνική Προσφορά.

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός ποιότητας (EFQM) είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (EFQM Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Award).

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΠΑ

Ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής κ. Εμμ. Γιακουμάκης λαμβάνοντας τη διάκριση από τον Πρόεδρο της ΕΕΔΕ κ. Κ. Λαμπρινόπουλο

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Πρύτανη Καθηγητή κ. Εμμ. Γιακουμάκη

Last updated: 11 April 2018