Πρόσκληση σε μία «pop-up» Χριστουγεννιάτικη γιορτή (15/12/17)

Λίγο πριν φύγουμε για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μας, σας προσκαλούμε να βρεθούμε μαζί, να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον, να τραγουδήσουμε κάλαντα, να στολίσουμε το δέντρο μας και να γευτούμε παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Πότε;  Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 11:00 – 15:00.
Πού; Στο κεντρικό κτήριο του ΟΠΑ, Πατησίων 76.
 
Τι περιλαμβάνει η γιορτή;
Στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου από τις 11:00 έως τις 15:00 θα μας περιμένει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, για να το στολίσουμε με στολίδια που θα φέρει ο καθένας μας ή/και με στολίδια που θα φτιάξουμε επιτόπου. Επίσης, θα μας περιμένουν παραδοσιακά κεράσματα, φρούτα  και ζεστός καφές, τσάι για να κεραστούμε και να πούμε τα νέα μας.

Οπότε, διαλέξτε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο στολίδι που θα θέλατε να κοσμήσει το δέντρο μας ή/και ελάτε να φτιάξετε μαζί μας. Όχι μόνο στολίδια αλλά και γιορτινά κοσμήματα και πρωτοχρονιάτικα γούρια.  Αν θέλετε να βοηθήσετε στην κατασκευή τους, μπορείτε να φέρετε μαζί σας ό,τι μπορείτε από τα ακόλουθα: εφημερίδες, σύρμα πίπας, χαρτόνια - χρωματιστά χαρτιά, ρολό από χαρτί υγείας, χρυσόσκονη, κορδέλες, κορδελάκια, σκοινάκια, μαλλί πλεξίματος, πιστόλι σιλικόνης και ανταλλακτικά, σύρμα, χάντρες, κουμπιά, κόλλες, ψαλίδια, μαρκαδόρους – ξυλομπογιές, σελοτέιπ.
 
Επίσης, στο προαύλιο του ΟΠΑ (ή εναλλακτικά στο φουαγιέ, αν ο καιρός δεν το επιτρέπει), στις 13:00 και στις 14:00 η Χορωδία του Πανεπιστημίου μας θα σας περιμένει για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Πάρτε λοιπόν το τρίγωνό σας και ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί! Προσοχή, η χορωδία θα είναι μαζί μας μόνο για 10 λεπτά κάθε φορά, δηλαδή τα διαστήματα: 13:00 – 13:10 και 14:00 – 14:10.
 
Περισσότερες πληροφορίες: http://auebvolunteers.gr/special-events/xmas-celebration/
 
Σας περιμένουμε!
 
Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, η Φοιτητική Λέσχη, η Ομάδα Κοινότητας ΟΠΑ και το Πρόγραμμα Εθελοντισμού «AUEB Volunteers»

ID: 
583

Τελευταία ενημέρωση: 11-12-2017