Συμφωνία συνεργασίας του Τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης

Μια ιδιαίτερα σημαντική διεθνής συμφωνία υπογράφηκε τον Μάιο 2016 μεταξύ του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, το οποίο προσφέρει το Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης, και του Department of Humanities and Social Science Education του Stockholm University, Sweden, το οποίο περιλαμβάνεται στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία καλύπτει τους τομείς της αγωγής και της εκπαίδευσης, καθώς και της εκπαιδευτικής έρευνας. Στόχος της συμφωνίας αυτής είναι η αμοιβαία επιστημονική αλληλεπίδραση, οι εκπαιδευτικές ανταλλαγές, η συνεργασία στην έρευνα, καθώς και άλλες μορφές συνεργασίας στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική συμφωνία του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης, το οποίο προάγει την αριστεία στις Επιστήμες αυτές σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε συνεργασία με τρία κορυφαία πανεπιστήμια των Σκανδιναβικών χωρών (University of Oslo, Stockholm University, και Aalto University, Helsinki).

Την πρωτοβουλία για την υπογραφή της παραπάνω συμφωνίας είχε η Δρ Βασιλική Μπρίνια, πανεπιστημιακή υπότροφος του Τμήματος Πληροφορικής, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Προγράμματος Καθηγητή κ. Θεόδωρο Αποστολόπουλο.

id: 
2733

Τελευταία ενημέρωση: 12-06-2016