Θερινό Σχολείο & Συνέδριο σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης Αγορών (CRESSE)

CRESSE 2016
Ρόδος, 25 Ιουνίου - 7 Ιουλίου 2016
www.cresse.info

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει τη διοργάνωση του 11ου Ετήσιου Διεθνούς Θερινού Σχολείου και Συνεδρίου CRESSE σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης Αγορών, καθώς και τη διοργάνωση του 3ου CRESSE Course για Nομικούς με την πραγματοποίηση Μαθήματος με τίτλο «Ο Ρόλος των Οικονομικών στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού». Οι τρεις ανωτέρω διοργανώσεις CRESSE θα πραγματοποιηθούν στη Ρόδο από 25 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2016, στο ξενοδοχείο AMATHUS BEACH HOTEL.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ CRESSE - Ρόδος - 30 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2016
"Advances in the Analysis of Competition Policy and Regulation"
 

Το Συνέδριο CRESSE έχει αναδειχθεί στα δέκα χρόνια λειτουργίας του σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια σε θέματα Πολιτικής Ανταγωνισμού και Ρύθμισης Αγορών. Το Συνέδριο CRESSE πραγματοποιείται φέτος για 11η συνεχόμενη χρονιά:

CRESSE 2016 Conference Competition Policy Keynote Lecture by 
Prof. Aviv Nevo
 (Northwestern University)
Title: "The Economics of Internet Traffic Management"

J J Laffont Keynote Lecture by
Prof. William Rogerson
 (Northwestern University)
Title: "Competitive Effects of the Proposed Comcast Time Warner Cable Merger"

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ CRESSE - Ρόδος - 25 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2016 

Όπως και τα προηγούμενα δέκα χρόνια διοργάνωσής του, το Θερινό Σχολείο CRESSE 2016 φιλοδοξεί να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες μια μοναδική πνευματική και επαγγελματική εμπειρία. Η ομάδα καθηγητών του CRESSE συγκροτείται από εξέχουσες προσωπικότητες της Οικονομικής και Νομικής Επιστήμης διεθνώς σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης από 25 διακεκριμένα Πανεπιστήμια.

Στο Θερινό Σχολείο παρουσιάζονται και συζητούνται οι πλέον πρόσφατες εξελίξεις στην Οικονομική Θεωρία, την Εμπειρική Ανάλυση και τη νομοθεσία της Πολιτικής Ανταγωνισμού και της Κλαδικής Ρύθμισης. Το περιεχόμενο του θερινού σχολείου είναι σε μεγάλο βαθμό μη τεχνικό, βασίζεται στην ανάλυση συγκεκριμένων υποθέσεων (case-study) και είναι οργανωμένο σε εννιά ξεχωριστές ενότητες με (μέγιστη) διάρκεια 16 ωρών.

CRESSE COURSE ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ - Ρόδος - 1 έως 4 Ιουλίου 2014
«O Ρόλος των Οικονομικών στην Εφαρμογή του Δικαίου του Ανταγωνισμού»
 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το CRESSE COURSE για Νομικούς που απευθύνεται σε δικηγόρους, σχεδιαστές πολιτικής και δικαστές που εργάζονται σε θέματα πολιτικής ανταγωνισμού ή σε άλλα πεδία, όπου η γνώση της οικονομικής επιστήμης είναι σημαντική. Tο Μάθημα διδάσκεται σε 15 ενότητες των 2 ωρών από διεθνούς φήμης Καθηγητές.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση CRESSE παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.cresse.info.

Το Συνέδριο CRESSE είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και συντονίζεται και διαχειρίζεται από τον Ειδικό Λογαριασμό (ΕΛΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

id: 
2736
ID: 
2291

Τελευταία ενημέρωση: 19-09-2016