Αργυροπούλου Αλίσια

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, ΟΠΑ

Μαθητές «οικονομολόγοι» από τον «Ερμή» του ΟΠΑ


Επτά νέοι και νέες ξεχώρισαν φέτος και κέρδισαν τις πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό Οικονομικών γνώσεων «Ερμής» που διοργάνωσε για τέταρτη φορά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) απευθυνόμενο σε μαθητές και μαθήτριες της Γ Λυκείου.

Βραβεία εξαιρετικής επίδοσης στη διδασκαλία

Εννέα εξαίρετους διδάσκοντες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) ανέδειξε και φέτος ο θεσμός βράβευσης καθηγητών και μελών του διδακτικού προσωπικού του Ιδρύματος που διακρίθηκαν την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά για το διδακτικό τους έργο, κερδίζοντας την επιβράβευση από τους φοιτητές και τις φοιτήτριές τους.

Εξήντα δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας ως σήμερα

Εικόνα: Εθελοντική αιμοδοσία του ΟΠΑ σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού»

Εικόνα: Εθελοντική αιμοδοσία του ΟΠΑ σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού»

Βραβείο στην Επετειακή Συλλογή για την εκατονταετηρίδα του ΟΠΑ

Μία ιδιαίτερα συμβολική και απαιτητική συσκευασία απέσπασε το βραβείο «Pressious Συσκευασία της Χρονιάς» για το 2020. Η βραβευθείσα Επετειακή Συλλογή για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών περιλαμβάνει ειδική θήκη για τη διάθεση αργυρού συλλεκτικού νομίσματος, πιστοποιητικό γνησιότητας και σειρά αναμνηστικών καρτ ποστάλ.

Εθελοντική αιμοδοσία και προσφορά

Ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ένωσε για άλλη μία φορά τις δυνάμεις του με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», διοργανώνοντας πρόσφατα μια δράση στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς του.